5:10 am: 8:37 pm: Thu Jun 1: 74 / 57 °F: Scattered clouds.

.

Stiže promjena vremena: Meteorolozi otkrili do kada bi sve trebalo trajati. Prognoza za utorak značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka vidljiva je i u emisijama: Vrijeme Hrvatska - za 55 mjesta u Hrvatskoj, Vrijeme Europa - za 44 europska grada i Vrijeme svijet - za 33 veća grada u svijetu, koja se na HRT-u svakodnevno priprema u suradnji sa Svjetskom meteorološkom organizacijom.

Ozbiljna vremenska upozorenja.

Četvrtak nam donosi djelomice sunčano vrijeme, no uz promjenjivu naoblaku mjestimice malo kiše ili pljusak praćen grmljavinom, uglavnom u gorju, unutrašnjosti Dalmacije i na istoku zemlje.

Vremenska prognoza za Hrvatsku. 05. .

Stiže promjena vremena: Meteorolozi otkrili do kada bi sve trebalo trajati.

Republički hidrometeorološki zavod zbog toga je izdao žuto meteo-upozorenje na teritoriji cele Srbije, zbog očekivanih nepogoda. . Vrijeme 10 dana Ploče.

10 %: 10 %: Oborine: mm: mm: Vjetar: S 6 mi/h: S 8 mi/h: Pokrivenost oblacima: 24 %: 11 %: NED, 18. .

com i The Weather Channel.

Vedro 4.

Sat Vrijeme Temp Oborine Vlažnost Tlak Vjetar. .

Zagreb danas; Hrvatska sutra; Zagreb sutra; Prognoza po regijama; Izgledi vremena; Prognoza za Jadran za nautičare; Prognoza za pomorce (NAVTEX) Agrometeorološka prognoza; Biometeorološka prognoza; 3 dana prognoza; 3 dana karte; 7 dana prognoza; Prognoze modela za nautičare; Osjet ugode; Prognoza najvišeg. 05.

.
24.
A svakodnevno su.

10 dana; Maj; Zagreb, Hrvatska.

Vlažnost: 70%.

Prognoza za utorak značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka vidljiva je i u emisijama: Vrijeme Hrvatska - za 55 mjesta u Hrvatskoj, Vrijeme Europa - za 44 europska grada i Vrijeme svijet - za 33 veća grada u svijetu, koja se na HRT-u svakodnevno priprema u suradnji sa Svjetskom meteorološkom organizacijom. "ZA 10 DANA ĆE SE I TO DOGODITI" Nikolija progovorila o zdravstvenom stanju majke Vesne Zmijanac posle OPERACIJE SRCA (VIDEO). .

Vetar: 9km/h 56°. Vedro 7. Vjerojatnost grmljavine 60-80 %. 2023. Odstupanja su obojena u okviru grafika temperature.

.

. Dan Ura Prognoza Temp.

10-dnevno vrijeme-Zagreb, Zagreb, Hrvatska.

0.

Scattered clouds.

2023.

Djelomično oblačno.